Şubat 27, 2007

Spam Mail

Spam Mailler ile ilgili yeterli bilgiyi şu linkten bulabilirsiniz. Spam Mail

Çok sevdiğim eş dost akrabadan sürekli bir çeşit mail gelior. Buna hepimiz aşinayız aslında. Hani "Şu maili tüm tanıdıklarınıza yollayın yoksa..." veya "Vatan, millet, Sakarya meselesi eğer bu maili yollamazsanız ...." gibi mailler. Ben bunlara 7 gün içinde 7 kişiye yollamazsan... mailleri diorum.

Daha fazla örnekleri şu link te mevcut.
7gün içinde 7kişiye mail örnekleri

Özellikle bu 2. linkte benim tüm anlatmak istediklerim başta anlatılmış.


Bir mailin kaç kişiye iletildiğini belirlemek. Mail adreslerini bu şekilde kopyalamak ve bu mail
adresleri database i ile spam mailler yollamak için çabalayan bir çeşit sahtekar dolandıcı çetesi uygulamaları bunlar.
Çok eskiden beri canımı sıkan ve asla kimseye iletmediğim mailler bunlar. Milletimizin değerlerini, kirli emelleri için kullanan ve bu sahtekarlıkları alaycı bir hal almış olan adi insanlar bunlar.

2-3 sene önce babamla bir işte çalışıyoruz. Bi tanıdık daha dogrusu babamın tanıdığı gelip
sohbete başladı. Cuma namazından çıkmılş dini bütün bir insan ve söz dönüp dolaşıp din konusuna geldi. Adam bi ara gençlerin dinimize ilgisizliğinden yakınır iken tüm kalbimle destekledim. Birden cebinden bi resim çıkarıp . "Dine saygısızlık ta bulunan insanlar bunun gibi olur" dedi. Bu resmi camide dağıtmışlar ve alt ta yayınlayacağım mail tamamen okunmuş ve Hoca bununla ilgili bir vaaz vermiş. Hatta "Biz neden duymadık? Böyle bir olay tüm haberlerde geçmeliydi." soruma; bu bey kendince çok mantıklı bir cevap verdi. "Dinimizin gücü anlaşılsın istemiyorlar. O yüzdende sansürlemişler."

İşte o ibretle okunası mail ve bu sahtekarların bizi kandırmak için ne kadar adi olabileceklerinin canlı bir kanıtı.

" -"iBRET ALINACAK BiR OLAY! Kuranı Kerimi Yırtan kız Yanan Kız

ibretle okuyacaginiz bu olay Hollanda'da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda'da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor."- "

"Açıklama: Bu resim Patricia Piccinini isimli bir sanatçının heykeline aittir. Sanatçının kendi sitesinde yaptığı açıklamayı aynen aşağıya alıyoruz. İngilizce bilmenize gerek yok, resimlerden de anlıyorsunuz zaten." (verdiğim 2. linkten...)

Konu para olunca; Adiliğin sınırı yok...

Bu malleri yollamayın lütfen. Size yolluyanlarıda hoş bir dille uyarın. Sizi sevenlerin, bu şekilde, istismar edilmesine izin vermeyin....

Zaten ben, gençliğimde 3-5 sexy foto için, çok kaydettim, kendimi, spam mail cilere. :=) Sürekli Viagra ve Penis Enlargement maillerini boynumu büküp kabul ediorum bu yüzden:=)
Spam mailcilere de, para kaptıracak göz yok bende...
Beni silerlerse, listelerinden 2 tarafta memnun olucaktır:=)

Hiç yorum yok: