Şubat 27, 2007

Re Burhan Altıntop

Burhan Altıntop'la ilgili bi post yazmıştım daha önceden.. Beyaz Show da bi remix izlemiş onun etkisinde kalmıştım. Duyarlı vatandaşlarımız bu remix i Youtube a eklemiş bende paylaşiim istedim:=)


Ve bu aralar hala popüler olan şu meşhur şarkı. Avrupa Yakası'ndan çok video war ancak komik olanlar arasında EN i bulamadığım için bunu koymayı uygun buldum....

3 yorum:

. dedi ki...

bu diziyi izlemeyen tek kişi benim sanırım..

---OPTiO--- dedi ki...

dizi cok güzel ama...üc haftadir carsamba günleri dizi saatinde atv gidiyo...off sinir oluyorum...bi bizim evde oluyo bu tabii..
sarkiya gelince..ben pek sevmedim ya...sanki murat gögebakan sarkisi dinliyomusum hissi uyandirdi...bi de bana duygusal olarak hic bisey hissettirmedi...sevmem böyle duygusuz sarkilari ..yani tabii benim fikrim :)

GunO dedi ki...

Bu diziyi çok severimde izleyemiorum bende, yeni bölümlerini, uzun zamandır. Bugün bi eski bölümünü izleyip çok güldüm o yüzden hazırladım bu post u. Şimdi de "Binbir gece"yi izliorum. Garip bi karma bu 2 diziyi sevmem:=) Şarkıya gelince bende pek begenmedim sözlerini, müzikse tanıdık zaten ancak söylenişi çok hoşuma gitti bir rock sever olarak:=)