Nisan 01, 2007

Sevmek


Bugün çok hoşuma giden bi söz uydurdum.
"Sadece, seni sevdiğimden eminim.
Gerisini, doğaçlama saçmalıyorum."

Aşk böyle olası gerek. Sevdiğinden emin olunca insan; doyasıya, doğaçlama saçmalamak.
Bide her saçmalık hoş olsa keşke.


Pişi, hasta oldu bu arada.
Kim, nazar etti!! :=)
Bide bana bi dijital fotograf makinesi lazım artık
1 Nisan şakası die bişi mi wardı?? Bana sökmez söyliim:=)

14 yorum:

elif dedi ki...

ask ve sevgiyi ayni aciklama dizesinde kullanmak pek mantikli degil ama ask da dogaclama sacmaliksa eger icinde mantik da aramamak gerek sanirim.. gun gelip aklin basina geldiginde uzulursun o kadar..
pisi'ye gecmisler olsun, valla ben masaallah dedim diye hatirliyorum ama ..
psikos cok bilge bir poz vermis masaallah.. operim kedilerin burunlarindan..

Okana dedi ki...

ayvayı yedik aderfe neler oldu hiç bilmiyosun battık biz artık durum kritik ne yapıcaz hiç bilmiyorum bütün suç benim ama hepimizi ilgilendiriyo bu ve o yüzden herkez zarar göre bilir benim yüzümden of of diyim de başka bişiy demiyim

deli mine dedi ki...

oyy hakkaten çok kederli bakmiş hatta hesap sorar gibi..korktum beaa :)) sen bunlara birer nazar boncuklu tasma al bak ;) bi de maşallah yazan kurdale dola söylee miss world gbi dolaşsinlar ortalikta :D
aşk mi.. o da neydi :)
dikkat et kendine guno
baş baş
cns

GunO dedi ki...

@Elif
Hmmmm... Elif hanım; bakın, dersleri aksattığınızda başınıza neler gelioğ.
♂☻◄♥►☺♀ başlıklı postu'mu lütfen okuyun, sınaw 1 Nisan da:=)'sürdürülebilir sevgi' bir çeşit aşktır bence*.. Mantık olunca; zevk, olmuyo. Zevk olmayınca da; aşk, 'mantıksız bişi' oluyo, bence2*.. Acı; ne yazıkki kaçınılmaz genellikle. O sözde, en çok hoşuma giden bazı anlamsızlıklarıma bir kulp oluşturabilmesi. Ben; 'bu şekilde sevmeyi ',seviyorum. Doyasıya ve kasmadan. Saolsun bu aralar biri bana bu imkanı verio ancak fazlasıyla bencilim ve bunu mutlaka aşmalıyım... Ne çok yazdım bak ama kimse torpil geçiom sanmasın eleştiri hoşuma gittiği için bi an kendimi ifade etme gerekliliği yaşadım:=)

@Okana
Aderfe bi an yedim bu, 1 nisan şakasını itiraf ediim:=)

@Cansu
Cns, çok üzülüyorum Pişi nin haline , bir 2 gün, kendi geçer umuduyla beklicem olmazsa doktora götürücem. Bu bizim ki pek centilkedi ama biri bunu tırmalamış. Daha görmedim ama Pitikos'unda kulağını ısırmış biri annem söyledi. Mart geçti bizim kilerin hezimetleri geçemedi hala.
senin bloğ yazılarını göremiyorum ben:=( Aşk : her bünyeye, gereklim bişi:=) Yanmışım ben, sönemeyom ben, başıma iş aldım men:=)Her anı güzel bişi sonunda da, Tekel'e katkım olur:=)

elif dedi ki...

Zevk olmayınca da; aşk, 'mantıksız bişi' oluyo demissin yani mantiksiz olan doyasiya sacmalamaktan gecmez mi?yani ask sacmalaninca aslinda zevksiz oluyor gibi bir anlam cikiyor sanki..

yani matiksiz ask zevksizdir, sonunun tekel olacagini biel bile yasamak.. zaten hangi mantik aciyi hos gorebilir ki? sonunu dusunen kahraman olamaz deme, sonunu dusunmeden bedbaht olmak mi kahraman olmak mi?
neyse herkesin dusunce sistemi farkli tabii ki..

---OPTiO--- dedi ki...

cok güzel uydurmussun gercekten...yüregine saglik..

pi$i ye gecmis olsun :(

banada acilen bi makine lazim...offf

Kayhanoviç dedi ki...

aşk sacma bir şey zaten:) güzel olmuş. bu arada su sola eklediğin sayac baska bir sayfa acıyor. bende de vardı rahatsız ediyor. zorla bişi indirmemi istiyor. aslında kaldırsan daha iyi benim sitemde soldaki seyi ekle
bendede bu senin kulandığın vardı da ondan yani biliyom:)

www.kayhanovic.com

---OPTiO--- dedi ki...

hihiih :) ovicte gelmis..hosgelmis :)

guno senin adina hosgeldin dedim :) kizmazsin sen bana bilirim :)

deli mine dedi ki...

ben sayfami kapattim guno.. daha dogrusu template i sildim yoksa her şey duruyor orda :)ama dönüş yok.. neyse..
yazik yaa kedilere.. ne olursan ol dişi olmak zor anacim.. seninkiler erkekler mi yoksa :)) aşk meşk kediler bile dagilmiş bizim kadar düşünebilseler kaçarlardi kesin :P
tekel'e yardim şart.. o olmasa biz nolurduk.. iyi günde kötü günde yanimizda:D canimiz o bizim can.. :)) üzme sen de kendini.. yana yana kül olunmuyorr.. yine yeşerirsin :)
baş baş guno :)
cns

GunO dedi ki...

@Elif
Mantığını tümden çöpe at demiorum. sadece güçlü bir mantıkla başlayan bir ilişki bir çeşit 'iş' gibi oluyor. Oysa aşk hissedilmeli tadını çıkarmalı. Saçmalamaktan kastım. Mantığımızın biraz dışına çıkabilmek yeri geldiğinde. yersiz saçmalıklar sıkıcı olur zaten:=)Hoş olmayan saçmalıklardan kastım bu. "Acı da bir çeşit zevtir." dediğim bir kız arkadaşım wardı onu anımsattın bana bu dediğimi anlaması çoook uzun sürdü:=) hata tam olarak kabullendimi bilemiorum..

@Optio
Hoşgeldin aydınlık yürek..:=)
Pişi ye üzülüyorum ama daha ii sanki bu aralar biri tırmalamış onu. Karnını. Ancak keyfi yerinde oynuyo bol bol elimize alamıyoruz acıyo heralde ki rahatsız oluyo ama geçicek.
Optio, bi makine alsam. İçimde ki gizli fotografçı ortaya çıkıcak sanıyorum:=) ama alıcam karar verdim hatta markasını bile belirledim şimdi sadece 10 gün onun için çalışmam gerekicek:=) inşallah sende alırsın yakında. resme bogucam blogumu:=P

@Kayhan
Hoşgeldin Kayhan. sayfanı ziyaret ettim. hata birazdan yine ugrucam:=) counter ı gördüm ama bana hangi ülkeden daha çok okuyucum war bildiricek bişi lazım bundan daha iisini arıcam yalnız belirtiin konudan bende rahatsızım. Hatta baştan virüs girdi sanmıştım:=) düzelticem onu..

@Optio
"Kızmak" die bi kelime duymiim okuyucularımdan:=) sana kim kızabilir ki, gün ışığına kim kızabilir.

@Cansu
Umarım yine yeşerir bloğun cns. Bugün yorgunum aslında ancak keyfim yerinde bi kadehle:=) keder diil deniz ürünlerinden içtim bu gece:=) Kedilerim erkek ama karate felan bişi ögretmem lazım bunlara yoksa sürekli hemşirelik yapıyorum pardon hemşirlik yapıyorum:=) üzüntüm. sacmalığın dozunu kaçırınca hem kendimi hem karşımdakilerini üzüyorum...neyse..

Noni dedi ki...

Umarım benim nazarım değmemiştir kediciklerine...
Ben de dün oğluşumu veterinere götürdüm, yaşlılıktan ötürü böbreklerinde ve karaciğerinde büyüme varmış minişimde :,(
Kedilerin ortalama ömrü 12 yılmış, benimki 18 yaşında ama yine de uzun yıllar yanımda kalsın istiyorum ben :,(

deli mine dedi ki...

valla erkekse adap bilmiyorlar kesin :))) kimse üzülmesin.. sen kendini üzme.. her şey geçiyor inan..
sevgiler
baş baş
cns

GunO dedi ki...

@Noni
Nazar diil, bildiğin dayaktan muzdarip benimkiler.:=)İlk kedim geldi aklıma. Ben 5 yaşındayken, annem çamurda bulmuş onu yagmurlu bi günde. Eve getirip temizlemiş bu da pek bi şımarmış:=) Bütün gün oynamıştık birlikte. Minnoş. Ben ortaokulda yatılıdayken bi pazar annem aradı. "Minnoşu kaybettik" dedi. Bütün gün agladığımı hatırlarım hala.. Canlar gitsede, hatıralar hep yaşıyor. Gerçi pek bi melankolik yazdım ama gerçek bu..

@Cansu
'Adap' desem, kesin, yeni bi mama markası, sanırlar:=)Ben ii bi insan diilim Cansu ancak kötü niyetlide olamıyorum. İyi insanları üzünce daha da kötü oluyorum. Neyse ben kötü olunca acıyolar bari:=)Neyse herşey olacağına warır:=)

---OPTiO--- dedi ki...

ayy cok utandim :) gün isigimi :))
bu ara feci bi yogunluk icindeyim..döniyim bütün yazilarini birbir okuyup yorum yapicam...kendine iyi bak :)) iyi tatillerr