Mart 19, 2007

CLICK

Çok Çok güzel bir film. Çok güzel bir mesaj veriyor aslında. Mükemmel bi film. Ahhhh film biter bitmez birini görmeyi çok istedim ama hey benim özelim sonuçta:=)


Bu sahnede ne güldüm tahmin edemezsiniz, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim:=)

11 yorum:

---OPTiO--- dedi ki...

sey burda film olmasi gereken yerde bos bi sayfa duruyo :D
guno , sanirim körüm göz oldum :)))

deli mine dedi ki...

guno merhaba.. daha önce de gelmiştim optionun senden bahsettigi yazidan sonra.. onun deger verdigi insanlarla tanişmayi isteyerek.. ama ses etmemeiştim.. şimdi diyorm.. merhaba :)

optiom sen şimdi git tv kumandani al eline yavrum ve bilgisayara tut.. click ;) ondan sonra bi güzel dal o alete :D acanim benm :))

baş baş
cns

GunO dedi ki...

Hoşgeldin Cansu. Gerçi seni tanır gibiyim yorumlarından ancak bana da yorum yazman çok güzel, teşekkür ederim. Optio yu nacizane anlatmıştım ancak Ancak şuan anlıyorum ki Güzel kalplerin, etrafına toplanıp, ısındığı, yegane bir kalpmiş; Optio.. Yoksa beni bi kardeşim bi 2 de dostum okurdu eskiden:=) Senin yorumlarınada hep çok beğenmiştim ve yakın akraba olduğunuza inanıyorum Optio ile.. Çünkü bir akraba kadar, dostça yazıyosunuz birbirinize..
Hoşgeldin Cansu

---OPTiO--- dedi ki...

biricik cansum da gelmis buraya...yasasin :)))

Guno ; yok akraba degiliz cansumla...aslinda aralik ayindan beri tanisiyoruz blogtan...biz birbirimize can kardesim diyoruz...cok cok iyi arkadasim..hatta az evvel telefonla konustum :)) dünya tatlisidir...eminim cok iyi anlasirsiniz tanissaniz :)) cansunun blogu vardi ..hatta iki tane.ama simdi sadece bize anonym yorum birakiyo..insallah yeniden yazmaya baslicak :)) iyiki tanidigim dedigim canim o yani...cidden kardesim gibi...bu arad tüm güzel sözlerin icin tekrar cok tesekkür ederim :))

bi de bisey sorucam..su yorumlarda koyu renk haline nasil getiriyosun..ben bi ögrenemedim sunu yapmayi :(
sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Huhuhu komşu ben geldim :)Optiocuğumun sayfasından geldim :) misafir kabul eder misin !

Ben bu filmi daha izlemedim ama madem bu kadar güzel en kısa zamanda izlemem şarttır efenim.


Gülmeye ihtiyacım varken iyi gelecek sağol tavsiyen için :)

şimdilik baş baş

Okana dedi ki...

benimde patronum olsa ve bana yamuk yapsa aynını yapardım:))) bide aderfe sen nasıl hesapladın 100. postunu bilmiyorum ama şu anda 153 tane postun var 2006dan bu yana ama 2007 de 101lemişin aferim sana acık ara öndesin benden ama benim sana ulaşmam zor zaten pek fazla bişiy yazamıyorum
:(((

Zehra dedi ki...

merhabalar :) blogun çok değişik :) ya ben yorgunluktan çözemedim ya da gerçekten öyle clikler ve yorumlar sanki birbirine mi girmiş :( yok yok ben yorgunum gözleirm kayıyor galiba :(

gelirim tekrar olur mu şimdilik kaçim işler beni bekler :))

iyi akşamlar :))

tılsım dedi ki...

merhaba güno =) Bende optiomm'un yazısından sonra gelenlerdenim ;).Çok hoş bloğun hele optio için yazdığın çok güzeldi ;).Ya başroldeki oyuncunun ismi aklıma gelmedi ama onun oynadığı filmler tam komedi =).

iyi akşamlar

deli mine dedi ki...

optiomm sen aralik diyince ben bi durakaldim.. aralik mi hakkaten ya.. bana hiç aralik gibi gelmiyor biliyor musun..oyyy canm ya.. ben çok mu hızlı baglanir oldum ne :D canmsin.. can optiom.. :)

guno.. çok incesin :)
baş baş
cns

GunO dedi ki...

@Çilekli Pasta
Hoşgeldin komşu:=) Herzaman beklerim. Etraf biraz dağınık ama malum bekar bloğu:=)

@Zehra
Yok yok sende sorun yok ben dağınığım resmen:=)

@tilsim
Bir 'Adam Sandler' filmi. Bende çok severim onun filmlerini Romantik komedi genelde '50 first kiss' diğer favorim.

@cansu
:=)

@Optio
Sen yüreklerimizi ısıttın. Dilerim senin yüreğinde sevgi ile hep sıcacık olsun. Dilerim her dileğin mutlaka gerçek olsun. Allah senden razı olsun:=)

---OPTiO--- dedi ki...

asil senden razi olsun Rabbim :) güzel yüregin hic solmasin olur mu :) gülümse bakim :))