Ocak 05, 2009

Kick That Catz Ass

Son zamanlarda, kadınlara karşı oldukça acımasız olduğumun farkına wardım. Özel bir neden göremiyorum. Sanırım kadınlara olan saygımı iyiden iyiye yitirdim. Romantik, anlayışlı, dostane çizgimin yerine; kaba, vurdum duymaz, tehditkar bir anlayış yerleşmiş gibi. Gerçi şuan dahi "Kadınlar daha iyisini hak etmiyor zaten" sesleri yankılanıyor kulaklarımda ancak keşke böyle olmasaydı. Gönül isterdi ki kadın, doğurganlığının, aile içi birleştirici ve organize edici yaklaşımlarının ve erkeklere huzur ve yön veren dostluğunun güdümünde yüceltilsin. Deneyimlerimin bana öğrettiği, yanılsanamaz bir gerçek : Kibri okşanan ve yücelen kadınların, kişiliklerini onurize eden erdemlerden uzaklaştığını kanıtladı. Yani övülen kadın, yerinilen kadın olma yoluna giricektir. Kibir, saygınlığın kazandıklarını, kaygısız bonkörlükle tüketir.

Kadınlara karşı bu kadar sert olmak mantıklı ancak kazançlı değil. Nitekim sosyalleşmede, basit kadın mantığının aşmak kolay olsada içgüdelerini anlamak ve yönetmek oldukça zor. Kadın iç güdelerini tedirgin etmeden dikkatli olmak ve söz konusu güdüleri olumlu etkilemek için kıvrak manevralar yapmak gerekli. İşte bu hususta erkek elinde ki tüm silahları kullanmakta özgürdür. Dış görünüş, bakışlar, hareketler, ses tonu, yalan vb silahlar kadını baştan çıkarmak için kullanılır. Kadınlar genellikle duygularını gizlemekte başarısızdır. Bu nedenle erkek her attığı adımın sonuçlarını kestirebilir. Hatalı yaklaşımların olumsuz etkilerini gidermek için nazik manevralar yapma imkanı bulabilir.

Yaw yemişim yalanını yaklaşımını. Mazeretim war asabiyim ben. Sex konusunda oldukça bilgisiz tutkuda pasif bir kadını yatağa atmak için zaman ve para harcamanın ne anlamı war. Bu kadar yorulmadan yatağa girecek bir sürü kız war. Ha sadece yatak değilse mevzu dürüstlükten ödün vermenin ne gereği war? Git bam bam söyle işte herşeyi. Uymadı mı kardeşim? Vur kapıyı çık. Dünya da erkekten çok kadın war uydurmak isteyen warsa gelir kendiliğinden yola gelmeyenlerin yeni ve daha iyi birini bulma olasılığı bir erkeğin daha uygun ve sexy bir kadın bulma olasılığından çok daha az. Ne die ezdiricez kendimizi kaburga kemiğimizden peydaha? Erkek adam dürüst olur erkek gibi olur kardeşim. Yok öle karı gibi süslenip, gay ses tonuyla-hareketleri ile, erkek gibi yalan söylemek. İç güdüyü okşamak felan yok. Tutkuysa içinde ki Allahına kadar göstericeksin ki, kul bilmezse hak bilsin. Bak ozaman başkasını umarken kollarında, başkalarını bulmuşsun yatağında. Anlayana kamasutra az, anlamayana bu sözler çok kanka.

Hadi kal sağlıcakla.

2 yorum:

Sena dedi ki...

ay sen benden farklısın sankı,kadın düşmanı ne olacak!:)

GunO dedi ki...

@Sena
=)

Ama benim kurbaam yok ki öpünce siğil mi olucam prenses mi olucak die uykularım kaçsın..