Temmuz 14, 2006

Güzellere beyaz boxer ne de güzel yakışır...

Allam nereye gidio bu yunanistan böyle? 3 kızdan birinde boxer dan bozma beyaz şort. Hayır anladık teşhir meraklısınız da bu kadarı da abartı diil mi? bi de belki görmemişsindir die dönüp tekrar işveli işveli geçmek te başka trip Gördük beğenmedik güzelim bak yazıyoruz yazdırıyorsunuz nerde sizin süper minileriniz daha bi kadınsı diilmiydi onlar? Yok abi yok kızlar da mesaj açık ya donsuz gel diolar ya sadece donla. Hayır asosyalizmin arkasından sela dahi okuttuk ama iice cıvıl cıvıl yapıcaklar içimi bu yaştan sonra. Bide canımı sıkmaya başladı araçsızlık ki sorma tek çalışan motoru da bozmuş babam saolsun 2 motor da bahçede müzelik olmuş araba desen kardeşe söz verdik "Aman abi sen anlamazsın 4 çekerden çarparsın çizersin ehliyetinde yok hepimizi yakarsın" ayağına, kuzu kuzu yatıyo sportage kırmızı kırmızı al beni kap kızı der gibi her sabah. Doktur bey, cinnettim nerde.

Hayır abi aslında çekmeli dar boxerı göbeğide üzerine salmalı, sağlam bi J. Dean bakışı, Beckham salınışı, göğüste kıllar permalı, boyunda papyon yürümeli volta sokağından aşağı, elde bi pankart Stop Killing The Chickens alem boxer tribi görsün:=)

Aaaa nefsim gelmiş bize müsade.

Ne diodun sen sexy protesto felan bi daha anlat bakiim..

2 yorum:

Okana dedi ki...

aderfe geliyimde şu kızların üstesinden birlikte gelelim madem ki araç gereç yok işini görecek sık dişini daha porto molo, fener sahillerinin altını üstüne getirecez ne kadar itici de olsa bu kızlar amaçları beli sonunda bu sexy oluşları yatakta bitmiyomu bitiricilerde biz olduğumuza göre her türlü üstesinden geliriz bu moda sapıklılığının

GunO dedi ki...

A benim İstanbul da kapalı odalarda kalmış kardeşim bu kızlar bizi yemesin sonra ava giderken av olmayalım da:=) waayy ilk commet ime cvp yazıyom ne hoş bi tribmiş bu.
Gel adelfe gel kaçan kurtulsun:=)